Welkom!

Op deze website kunt u in 2017 en 2018 meedenken/meepraten over de toekomst van Schouwen-Duiveland. Over welke onderwerpen hebben we het? Vanaf het voorjaar 2017 zijn we begonnen met de omgevingsvisie voor het buitengebied’ en de ‘visie Toerisme’, In de loop van 2017 zal daar de ‘Energieagenda aan toegevoegd worden. Deze website is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland, maar wij zijn niet de enige initiatiefnemers. Zo wordt de Toeristische visie in co-productie met de toeristische belangenorganisaties zoals de Recron, de Hiswa etc. opgesteld. Ook het opstellen en uitvoeren van de visie voor het buitengebied en uitvoering geven aan de Energie-agenda kunnen en willen we zeker niet alleen.

 

Nieuws

Website https://toekomstschouwen-duiveland.nl gaat uit de lucht en is vanaf 1 oktober niet meer bereikbaar.

einde_website_toekom...Met het besluit van het college van burgemeester en wethouders om de pilot omgevingsvisie landelijk gebied te beëindigen is er ook een einde gekomen aan de website https://toekomstschouwen-duiveland.nl. De informatie en documenten van deze website zijn gearchiveerd en gaan niet verloren.

Dit geldt ook voor de documenten van de Agenda Toerisme en Energieagenda.

Voor de uitvoering van deze agenda’s maken we gebruik van de gemeentelijke website www.schouwen-duiveland.nl

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 'De omgevingsvisie buitengebied' en 'De toekomst van toerisme' Schouwen-Duiveland

meld je dan hier aan!

 

 

duivenland
2212